TECHNIEK

75

Tot een snelheid van wel 75 kilometer per uur.

3000

3000 watt motor met een piek vermogen van 6000 watt.

3

Volledig opgeladen in 2,5 tot 3 uur.

Sur-Ron

Sur-Ron is een wereldwijd succes en wordt als trendzetter beschouwd. In vele opzichten heeft de samenwerking met Segway een robust, estetisch ontwerp gecombineerd met uitstekende rijeigenschappen. Het enorme koppel in combinatie met het lage gewicht van rond de 50Kg maakt het rijden een geweldige ervaring. Door integratie, ontwerp en prestaties stellen Sur-Ron E-bikes nieuwe normen op elk gebied en laat daarmee de concurentie ver achter zich.

Sur-Ron power system

De Power Department van ChongQing Quilong Technology Co., Ltd zet zich in voor onderzoek en ontwikkeling, evenals voor de productie van de kerntechnologieën van aandrijfsystemen voor elektrische motorfietsen en levert technologische diensten voor aandrijfsystemen en oplossingen voor de geïntegreerde aandrijfsystemen voor motorfietsen, waarvan de producten omvatten motoren, verloopstukken en motorcontrollers enzovoort.
Het bedrijf richt zich voornamelijk op de ontwikkeling en productie van medium en large power permanent-magneet synchrone motor (PMSM) systemen. Gebaseerd op synchrone motoren met permanente magneet met grote vermogensdichtheid, past het bedrijf geavanceerde vectorbesturingstechnologie (FOC) toe, met een integratie van de rijlogica en besturingsalgoritmen uit de rijervaring van professionele chauffeurs en ontwikkelt het uiteindelijk een voedingssysteem met uitstekende rijervaring, met kerntechnologieën en intellectueel eigendom.

Sur-ron motor controller

Het product maakt gebruik van een geavanceerd vectorcontrole-algoritme (FOC), een uitstekend ontwerp van de warmtedissipatiestructuur en een EMC-circuitontwerp, waardoor het een hoge betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid bezit en tegelijkertijd hoge prestaties levert. Ondertussen geniet het product van een snelle dynamische respons, een groot laagfrequent koppel en een intelligent besturingssysteem met de mogelijkheid om de bedieningsdoeleinden van de gebruikers beter te begrijpen. De producten hebben verschillende functies zoals energieterugwinning, hogesnelheidsveldverzwakking en tractiecontrole.

Power for drive

Het is een voedingssysteem met een continu uitgangsvermogen van 5kW, inclusief 5kW PMSM-motor en 5kW FOC-motorcontroller. Het product kan twee bedrijfsmodi met nominale spanning bieden, 48V en 60V (Nominale spanningsuitbreiding: 48V/60V/72V/84V), die automatisch kunnen worden aangepast aan het batterijsysteem. Vanwege het uitstekende ontwerp van de warmteafvoerstructuur en de strategie voor temperatuurregeling op meerdere niveaus, kan het voedingssysteem continu stabiel grootschalig vermogen leveren onder natuurlijke luchtkoelingsomstandigheden, wat is toegepast op het SUR-RON light bee-model met massa productie.

SUR-Ron Motor

Krachtige synchrone motor met permanente magneet is uitstekende producten die is gebaseerd op elektromagnetische simulatie en het ontwerp van de optimalisatie van de magnetische circuitstructuur en combineert met een rijke ervaring in technisch ontwerp. Met een hoogwaardig permanent magneetelement, solide materiaal, uitstekende technologie, heeft de motor een hoge vermogensdichtheid, hoge temperatuurbestendigheid, hoge motorsnelheid, breed efficiënt platform en groot uitgangskoppel.

DOWNLOAD TECHNISCHE SPECIFICATIES

Download hier een volledig overzicht van de technische specificaties.